Θέση Μπρέγκου , ΤΚ 19300 , Ασπρόπυργος , GR
ΤΗΛ: +30 210 55 75 954
ΔΕΥ-ΠΑΡ: 09:00-17:00

Η Εταιρεία Μας

Ποιοί Είμαστε

Η εταιρία μας δραστηριοποείται στον χώρο της μεταφοράς με εξειδίκευση την μεταφορά οχημάτων από τα τέλη του 1999.
Με την υπάρχουσα νομική μορφή υφίθσταται από το 2006. Τα τελευταία 20 χρόνια δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό με κύριο στόχο την ικανοποιήση του πελάτη και παρέχουμε οδικές μεταφορές υψηλών απαιτήσεων με αξιοπιστία, συνέπεια, εχεμύθεια και απόλυτη ασφάλεια.
Σεβόμαστε την περιουσία σας.

Γιατί να μας εμπιστευθείτε !

Εγκαταστάσεις 
Διαθέτουμε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο με συστήματα φύλαξης όπως κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, SECURITY, συναγερμό, υπαίθριο αλλά και κλειστό χώρο στάθευσης οχημάτων. Διαθέτουμε γραφεία και κλειστό χώρο στάθμευσης οχημάτων και στην Μαγούλα Αττικής.

Real Time Τracking
Όλα τα φορτηγά μας διαθέτουν σύστημα εντοπισμού GPS για να γνωρίζουμε ανα πάσα στιγμή που βρίσκονται τα μεταφερόμενα οχήματα, με δυνατότητα κοινοποίησης στον πελάτη.

Κανόνες Ασφαλούς Μεταφοράς
Ακολουθούμε όλους τους διεθνείς κανόνες ασφαλούς μεταφοράς:
1) Τα αυτοκίνητα δένονται με ειδικούς ιμάντες πρόσδεσης 3 σημείων που αγκαλιάζουν τους τροχούς των οχημάτων και φέρουν πιστοποίηση διεθνών οργανισμών ποιότητας.
2) Τα φορτηγά φέρουν ειδικές διαμορφώσεις σταθεροποίησης των οχημάτων. Επιπλέον χρησιμοποιούμε ειδικούς μεταλλικούς τάκους σταθεροποίησης που τοποθετούνται στις ρόδες.
3) Το προσωπικό είναι άρτια εκπαιδευμένο στους κανόνες ασφαλούς μεταφοράς.
4) Τα αυτοκίνητα ανεβαίνουν και κατεβαίνουν με χαμηλή ταχύτητα έως 20 km/ώρα.
5) Τηρούνται αυστηρά αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ των μεταφερόμενων οχημάτων.
6) Το προσωπικό φέρει ειδική στολή χωρίς κουμπιά, φερμουάρ, κοσμήματα κ.λ.π. για να μην προκληθούν γρατζουνιές στα οχήματα.
7) Επιπλέον διαθέτουμε ασφαλιστική κάλυψη στην εταιρία INTER LIFE παντώς κινδύνου.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, πλήθος αξιόπιστων και ικανών συνεργατών που ακολουθούν τα στάνταρ της εταιρίας μας, σε συνδυασμό με το μεράκι, την συνέπεια, το ήθος και την εχεμύθεια που μας διέπουν μας καθιστούν μια από τις ποιο αξιόπιστες μεταφορικές εταιρίες στο χώρο.